Antipasti & Paste / Voorgerechten & Pasta's
Carpaccio di carne con rucola e parmigianoCarpaccio van ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas |
14,00 | |
Vitello tonnatoDungesneden kalfsvlees met tonijnsaus |
14,00 | |
Porchetta con asparagi, crema di balsamico e nocciole tostateSpeenvarken rollade met asperges, balsamico crème en geroosterde hazelnoten |
14,00 | |
Involtini di salmone affumicato ripieni con caprino fresco conditi con mieleGerookte zalm gevuld met geitenkaas geserveerd met honing |
14,00 | |
Crema di asparagiAsperge crèmesoep |
9,00 | |
Crema di pomodoriSnoeptomatensoep |
8,00 | |
Asparagi alla milaneseGekookte asperges met spiegelei op Milanese wijze |
14,00 | |
Panciotti ripieni con asparagi verdi e mascarpone in salsa di salmone affumicatoPanciotti (pasta) gevuld met groene asperges en mascarpone in zalmroomsaus |
14,00 | |
Risotto con salsa di pomodorini dolci e burrataRisotto (rijst) met snoeptomatensaus en burrata (zachte kaas uit Apulië) |
14,00 | |
Ravioli ripieni di agnello, pesto alla mentaHuisgemaakte ravioli gevuld met lamsvlees in mint-pestosaus |
14,00 | |
Covatelli al ragù GenoveseCovatelli (korte pasta) met ui-rundvlees ragoût |
14,00 |