Antipasti & Paste / Voorgerechten & Pasta's
Carpaccio di carne con rucola e parmigianoCarpaccio van ossenhaas met rucola en Parmezaanse kaas Supplement € 2,00 |
7,50 | |
Vitello con salsa tonnataDungesneden kalfsvlees met tonijnsaus Supplement € 2,00 |
||
Carpaccio di cervo con maionese al tartufoHertencarpaccio met truffeldressing Supplement € 4- |
||
Involtini di salmone affumicato ripieni con caprino fresco conditi con mieleGerookte zalm gevuld met Bettine geitenkaas geserveerd met honing. |
||
Polpettine di carne alla NormaGefrituurde vleesballetjes met pijnboompitten, aubergine, tomatensaus en verse basilicum. |
||
Melanzane Alla ParmigianaAubergine met tomatensaus en Parmezaanse kaas uit de oven |
||
MinestroneGroentensoep |
||
Spaghettoni con alici di CetaraGrootte spaghetti met ansjovis uit Cetara |
||
Tortelli con cinghiale, burro e salviaHuisgemaakte pasta gevuld met wildzwijn in botersaus en salie |
||
Spaghetti al nero di seppia con gamberi e pesto GenoveseSpaghetti met inktvisinkt met gamba’s en basilicumpesto Supplement € 4- |
||
Risotto con porciniRisotto met eekhoorntjesbrood |
||
Lasagne ricotta e spinaciLasagne met ricotta kaas en spinazie |
||
Fusilli alla GenoveseFusilli (korte pasta) met ui-rundvlees ragoût |
Alle voorgerechten kunnen als tussengerecht geserveerd worden.